Bolaji Mia Balslev

Bolaji Mia Balslev

Læge

Født 1969
Uddannet fra Københavns Universitet 1998.

Tidl. ejer og nu vikar i klinikken

Turnus i Holstebro. Ansat i periode på Kirurgisk afdeling Holstebro, senere Urologisk afdeling Frederiksberg. Speciallæge i Almen Medicin siden 2008, Danmark og Norge. 5 års erfaring som Praktiserende læge i Vanylven Kommune i Norge. Uddannelsesansvarlig, samt embedslægefunktion på lægecenteret i kommunen. Praktiserende læge på Østerbro siden 2011
 
Privat: gift med Robert og har 3 børn. Boet og arbejdet på den norske vestkyst i 5 år. Med langt til hospitalet havde man en bred vifte af almenmedicinske opgaver samt akut medicin og lægeambulancekørsel. Det var lærerigt og spændende at være familielæge i et mindre samfund og på alle tidspunkter af døgnet. Vi nød den barske norske natur mellem fjord og fjeld med vores 3 børn.

Robert Balslev

Robert Balslev

Læge

Født 1966
Uddannet fra
Københavns Universitet 1995.

Turnus på Køge Sygehus. Værnepligtig læge i forsvaret (delingsfører i Sanitetsdeling). Speciallæge i Almen Medicin 2003, Ringkøbing Amt. I forbindelse med speciallægeuddannelsen været på Gynækologisk/Obstetrisk afdeling, Psykiatrisk afdeling, Medicinsk afdeling, Blandet Kirurgisk afdeling og Børneafdeling. Derudover ansættelse på Reumatologisk afdeling Holstebro og Geriatrisk afdeling Gentofte. 5 års erfaring som Praktiserende læge i Vanylven Kommune i Norge. Leder på lægecenteret i kommunen. Praktiserende læge på Østerbro siden 2010.
 
Privat: gift med Bolaji og har 3 børn. Boet og arbejdet på den norske vestkyst i 5 år. Med langt til hospitalet havde man en bred vifte af almenmedicinske opgaver samt akut medicin og lægeambulancekørsel. Det var lærerigt og spændende at være familielæge i et mindre samfund og på alle tidspunkter af døgnet. Vi nød den barske norske natur mellem fjord og fjeld med vores 3 børn.

Hanne Wallentin Poulsen

Hanne Wallentin Poulsen

Læge

Født 1977
Uddannet læge fra Københavns universitet 2007.

Speciallæge i almen medicin 2022.
Tidligere erfaring fra lægepraksis i Ishøj, Søborg og Lyngby. Gennem en periode ansat på karkirurgisk afdeling på Rigshospitalet, kirurgisk afdeling på Hvidovre Hospital og Neurologisk afdeling på Bispebjerg Hospital. Under speciallægeuddannelsen ansat på kardiologisk, ortopædkirurgisk, gynækologisk/obstetrisk og børneafdelingen på Herlev Hospital samt psykiatrisk afdeling, Ballerup.
 
Privat: gift med Henrik og har 3 børn i skolealderen. Fritiden bruges med familie, venner, natur, museer og rejser. Jeg har tidligere boet i Frankrig og Tanzania samt opholdt mig kortere perioder i Oman, hvor min mand har arbejdet.

Harald Vindahl Andersen

Harald Vindahl Andersen

Læge

Født 1995
KBU-læge i klinikken fra 1/3 2024 til 1/9 2024

Julie Braüner Christensen

Julie Braüner Christensen

Læge

Født 1989
Uddannet læge fra Københavns Universitet i 2016.
Har bred medicinsk erfaring fra akutmodtagelse, reumatologi
(gigtsygdomme), geriatri (ældremedicin) og almen medicin.
Fast i klinikken igen fra 01.10.24 til 31.03.20 som led i
uddannelsen til speciallæge i almen medicin.

 Privat: Bor i Hillerød med sin mand.

Preben Vittrup

Preben Vittrup

Læge

Født 1946
Vikar i klinikken enkelte dage hver måned fra 1/8-2016

Har i 30 år haft praksis i Humlebæk indtil december 2011, sammen ægtefællen Maria Vittrup. I stort set alle år har Preben lavet flere kurser årligt for praktiserende læger og også på andre måder været engageret i praktiserende lægers uddannelse og efteruddannelse. Preben er fortsat censor i almen medicin.