Trine Normann

Trine Normann

Sygeplejerske

Født 1975
 
Uddannet fra Kbh’s Amts Sygeplejeskole i 2001. Har efterfølgende arbejdet på børneafdelingen på Gentofte Hospital og neonatalafdelingen på Rikshospitalet i Oslo, Norge. Har desuden arbejdet i hjemmesygeplejen i København af et par omgange samt haft et vikariat på Dr. Ingrids Hospital i Nuuk, Grønland. De seneste 14 år arbejdet som konsultationssygeplejerske på Østerbro og i Holte. Derudover uddannet sundhedsantropolog fra Aarhus Universitet i 2007.
 
Privat: gift med Anders og er mor til to børn, en dreng og en pige. Bor her på Østerbro. Tilbringer så meget tid som muligt i Odsherred.

Lise Unmack

Lise Unmack

Jordemoder

Jordemoder Lise Unmack
Født 1962
 
Lise vil du møde i klinikken primært tirsdage, onsdage og torsdage.
 
Lise varetager graviditetskontroller, Børneundersøgelser samt børnevacciner, smear, spiral, urinvejsinfektioner, underlivsinfektioner og gener, vandladningsgener, udredning for kønssygdomme, samtaler om graviditet, prævention og fertilitet. Ring og bestil tid – gerne på forhånd.
 
Uddannet fra Jordemoderskolen i København 1986. Herefter 18 år på fødegangen, både i Holstebro og på Sjælland. Omkring 2.500 fødsler samt utallige jordemoderkonsultationer. Arbejdede derudover med sårbare gravide (psykisk syge og misbrugere).
2004-2009: Scanningsjordemoder på hospital: nakkefoldscanning, misdannelsesscanning mm.
Fra 2009 og frem: scanningsjordemoder og fertilitetsjordemoder hos gynækologisk speciallæge.
Her lavede jeg især barnløshedsbehandling men undersøgte endvidere klinikkens gravide med forskellige komplikationer og varetog behandling af ufrivillige aborter. Endelig lavede jeg også undersøgelser efter komplicerede fødsler med efterfølgende problemer og foretog celleprøver fra livmoderhalsen.
 
Medforfatter på bogen Tabte Drømme – kvinder og spontan abort.
 
Privat: 2 voksne sønner (tvillinger). Bor sammen med min kæreste i Nordvest.

Christina Waust

Christina Waust

Lægesekretær

Kristin Ingadottir

Kristin Ingadottir

Stud. med., Københavns Universitet.

Anna Thestrup

Anna Thestrup

Stud. med., Københavns Universitet